Započela prodaja majica 25. festivala Homo si teć – Rijeka Run: Uključite se u akciju za Moje mjesto pod suncem

82

Na Trgu 128. brigade HV-a postavljen je Homo si teć – Rijeka Run prodajni štand na kojem će se sve do posljednjeg dana festivala sporta i rekreacije, 28. travnja, moći kupiti službena festivalska majica.

Njihovom se prodajom ove godine skupljaju sredstva za Moje mjesto pod suncem, program socijalnog uključivanja i osnaživanja djece u riziku od siromaštva koji vodi udruga CeKaDe.

Prodaja majica Homo si teć

Udruga kontinuirano radi s preko 60 riječke djece u riziku od siromaštva i marginalizacije u dobi od 6 do 18 godina, kao i njihovim roditeljima. Djeci pružaju trajnu razvojnu podršku u stjecanju znanja i vještina te im se omogućava sudjelovanje u aktivnostima koje bi im inače bile nedostupne. Organiziraju se različite aktivnosti i događanja prema interesima, mogućnostima i željama djece, što su prilike za druženja u kojima razvijamo odnos povjerenja, razumijevanja i uvažavanja.

Štand su danas posjetile zamjenica riječkog gradonačelnika Sandra Krpan, pročelnica UO za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade Grada Rijeke Iva Erceg i pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije Sonja Šišić te se prigodnom kupnjom uključile u promociju festivala.

Prodaja majica Homo si teć
Pridružite se i vi ovom jedinstvenom riječkom, ali i najvećem hrvatskom rekreativnom događaju s tisućama rekreativaca svih generacija u nedjelju 28. travnja, sudjelujte u akciji i pomozite sugrađanima kojima je potrebna pomoć i podrška.

Prodajni štand festivala sporta i rekreacije na Korzu otvoren je svakim radnim danom od 10 do 18 sati te subotom od 10 do 13 sati. Cijena majice je 7 eura, od čega 2 eura idu za Moje mjesto pod suncem.

Prodaja majica Homo si teć
Više informacija o cjelokupnoj manifestaciji potražite na www.rijeka.run

Komentari