[VIDEO] Prva dama u haljini domaće modne kuće bila je prava zvijezda inauguracije

155
Foto/Facebook

Prva dama Hrvatske Sanja Milanović za inauguraciju odabrala je Varteks haljinu iz nove kolekcije koja će uskoro biti dostupna u trgovinama i na webshopu“, objavljeno je danas na službenoj Facebook stranici Varteksa.

inauguracija1
Foto/Facebook

Sanja Musić Milanović odjenula je za današnju inauguraciju  ružičastu haljinu domaće modne kuće Varteks koja će se naći u njihovoj novoj proljetnoj kolekciji.

Objavljuje VarteksUtorak, 18. veljače 2020.

I dok je prva dama zaslužila komplimente za današnji odabir haljine u kojoj je jednostavno blistala, na današnjoj svečanosti na Pantovčaku, gdje je Zoran Milanović pred predsjednikom Ustavnoga suda Miroslavom Šeparovićem svečano prisegnuo za petog predsjednika Republike Hrvatske, ipak nije sve prošlo besprijekorno.

Prisežem svojom čašću da ću dužnost predsjednika Republike Hrvatske obavljati savjesno i odgovorno, na dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih državljana. Kao hrvatski državni poglavar, držat ću se Ustava i zakona, brinuti se za poštovanje ustavnopravnog poretka Republike Hrvatske, bdjeti nad urednim i pravednim djelovanjem svih tijela državne vlasti, čuvati nezavisnost, opstojnost i jedinstvenost Republike Hrvatske. Tako mi Bog pomogao”, prisegnuo je Milanović na svečanosti u predsjedničkom Uredu na Pantovčaku, držeći ruku na Ustavu.

Ipak, s prisegom je izabrani predsjednik požurio, ne davši vremena predsjedniku Ustavnog suda da mu uopće priđe. Nespretnosti je bilo i pri potpisivanju prisege, što se vjerojatno  može pripisati uzbuđenosti predsjednika Milanovića.

inauguraicja2
Foto/Facebook

Ipak, pravu je buru izazvala Josipa Lisac izvedbom “Lijepe naše”. Javnost je podijeljena, jedni su Josipinom verzijom himne oduševljeni, drugi pak duboko razočarani.
Bio je to najkontraverzniji trenutak današnje inauguracije.

“..show, a ne himna. Odabir je katastrofa, Josipa je dobra pjevačica ali za himnu nije! Ovo je parodija...”, tek je jedan od komentara.

Svečanost prisege

Pratite uživo svečanost prisege predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića.

Objavljuje Zoran Milanović u Ponedjeljak, 17. veljače 2020.

Komentari