U nedjelju je Adamićeva ulica trebala biti zatvorena zbog snimanja filma?!

124
Kakvog li apsurda, netom prije jučerašnjeg urušavanja skele u Adamićevoj ulici u Rijeci, Grad je za nedjelju 25. studenog najavio privremeno zatvarnje Adamićeve, u vremenu od 6 do 17 sati, zbog snimanja filma „We love cycling“, produkcijske kuće Bas Production.
Gradske službe su zbog snimanja filma najavile i privremenu regulaciju prometa.

“U nedjelju 25. studenog za sav će promet biti zatvorena Adamićeva ulica i dio Jadranskog trga (do raskrižja sa Zadarskom ulicom)”, javio je Gradski prometni centar. Promet u smjeru prometovanja istok – zapad, kako su najavili, organizirat će se privremenom regulacijom prometa po sjevernom gradskom koridoru (Ulice: Ivana Grohovca, Pomerio, Fiorella la Guardie). Sukladno tome, predviđeno je na 10 lokacija organizirati preusmjeravanje prometa.

Za cijelo vrijeme snimanja filma, promet će se normalno odvijati ulicom Riva (u smjeru prometovanja zapad – istok). Lokacije na kojima će se zatvoriti kolnik za prometovanje motornih vozila su: Adamićeva ulica, dvije istočne trake u Ulici Ignacia Henkea (za smjer prometovanja jug – sjever) te Splitska ulica.

Lokacije na kojima će se organizirati punktovi za preusmjeravanje prometa su: Školjić, Ivana Grohovca, Jelačićev trg, Adamićeva, Ignacia Henkea, Ivana Zajca, Hinka Bačića, Slavka Cindrića, Strossmayerova i Titov trg”.

Na Facebooku Grada Rijeke ova je vijest objavljena 22. studenog u 10,30 sati, a već u 13 sati došlo je do urušavanja skele i građevinskog materijala zbog čega je Adamićeva i prije nedjelje morala biti potpuno zatvorena.
Detaljno razrađena privremena regulacija prometa najavljena za nedjelju zakazala je tri dana ranije, kada je u Adamićevoj ulici došlo do ozbiljnog incidenta u kojem, srećom, nije bilo žrtava.
Hoće li i dio sa skelom bit u filmu?, komentirao je jedan građanin objavu na Facebooku.

 

Komentari