Stravična nesreća na A-1: Tri su osobe poginule, čak 12 ozlijeđenih!

124
policija

Noćas oko 1:40 sati na autocesti A-1, smjer jug, poslije tunela Sveti Marko došlo je do teške prometne nesreće. Tri osobe su smrtno stradale, a čak je 12 ozlijeđenih. Kako doznaje Jutarnji list sudarili su se terenac mađarskih registarskih oznaka i osobni automobil riječkih registarskih oznaka. Radio Mrežnica javlja da se nesreća dogodila na traku koji vodi prema Novigradu te na dijelu ceste prije nadvožnjaka.

Na mjestu nesreće interveniralo je čak sedam timova Hitne medicinske službe, šest iz Karlovačke županije, jedan iz Primorsko-goranske, šest pacijenata su zbrinuli u Općoj bolnici Karlovac, tri su u KBC Rijeka, dvije u bolnici u Ogulinu, a jedan u KBC-u Zagreb, doznajemo u Zavodu za hitnu medicinu. KAportal javlja da među ozlijeđenima ima i djece.

Promet je u prekidu od Karlovca do Novigrada.

Prema neslužbenim informacijama s terena, Mitsubishi mađarskih oznaka se kretao u pravcu Zagreba iz smjera juga. Prije tunela Sv. Marko je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao preko bankine u smjer autoceste koji ide prema jugu. Tu je došlo do direktnog naleta osobnog vozila Alfa Romeo riječkih oznaka.

Prema neslužbenim informacijama s terena, terenac Mitsubishi najvjerojatnije je prevozio migrante jer je u vozilu sa sedam sjedala (5+2) bilo čak 12 osoba, tj. vozač i 11 putnika.  Vozač je na mjestu smrtno stradao a putnici su zadobili ozljede. U vozilu Alfa Romeo riječkih oznaka navodno su smrtno stradali supružnici. Dijete koje je bilo s njima u autu navodno je zadobilo ozljede.

Komentari