Rijeka i Gorica podijelili bodove na Rujevici

198
nk rijeka

Nogometaši Rijeke i Gorice odigrali su 1:1 u utakmici 3. kola SuperSport HNL-a.

Igrala se treća minuta sudačke nadoknade, Selahi je uz veliku požrtvovnost iščeprkao jednu loptu i krenuo sam prema golu. Poslao je loptu pored vratara Banića, ali ona je nažalost otišla pored vratnice.

Selahi je ostao ležati na ponudu, Pejin je odsvirao kraj utakmice i obje momčadi napustile su travnjak s bodom.

Od prve minute vidjelo se da će se terenu voditi velika bitka. Selahi je utakmicu (7′) otvorio udarcem s dvadesetak metara, a pokušaj Hožde minutu kasnije s 18 metara također nije bio precizan.

Na drugoj strani i Pršir (9′) je probao dalekomentni udarac, ali pokušaj s 25 metara otišao je preko gola.

Rijeka se u dobroj situaciji našla u 13. minuti. Sjajna lopta Vučkića u prostor za Frigana, Banić je na vrijeme izašao i otklonio opasnost.

U 22. minuti, nakon duela Frigana i Krizmanića, Pejin je pokazao na bijelu točku. Nakon intervencije VARa i pregleda snimke, Pejin je poništio kazneni udarac.

Kako je odmicalo prvo poluvrijeme, Gorica je povezala konce u igri, a rezultat toga bila je prilika u 37. minuti. Ante Jurić ostao je sam u kaznenom prostoru, ali njegov pokušaj otišao je pored gola.

I onda je stigla 39. minuta. Prince je sjajno presjekao loptu i gurnuo za Frigana, napadač Rijeke sjajno se sjurio i pogodio s ruba kaznenog prostora – 1:0!

Do kraja prvog dijela valja izdvojiti i kontru Rijeke u 44. minuti. Selahi je povukao akciju, gurnuo za Frigana, ali udarac s 15 metara otišao je pored gola

U 47. minuti Selahi je izbacio Princea na lijevom boku. Uslijedio je oštar ubačaj, ali Banić je skratio kut i Frigan nije uspio kvalitetnije pucati.

Pet minuta kasnije prijetila je Gorica. Kalik je odlično odigrao za Fruka, ali udarac s lijeve strane kaznenog prostora nije bio precizan.

U 74. minuti Da Cruz je pucao s ruba kaznenog prostora, Krešić je nespretno reagirao, ali lopta je otišla pored gola.

U 77. minuti, nakon prodora po lijevoj strani i ubačaja, Kalik je ostao sam u kaznenom prostoru Rijeke i poentirao – 1:1.

L.B.

Komentari