Riječani će utakmicu Hrvatska-Kanada moći gledati na velikoj kuli! Zlatko Dalić: “Učinit ćemo sve da vas napravimo veselima”

83
advent na gradini
Foto: Ivor Mažar

Hrvatska nogometna reprezentacija započela se svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru neodlučenim susretom protiv Maroka. Uoči druge utakmice izbornik Zlatko Dalić zahvalio je Riječanima na podršci te uputio pozdrav Trsatu što nije slučajnost obzirom da je upravo na Trsatskoj gradini najavljeno jedno od najposebnijih gledanja utakmice u Hrvatskoj – navijači će utakmicu, u okruženju crvenom bojom osvijetljene Gradine, moći gledati na velikoj kamenoj kuli.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić u video poruci poručio je: “Dragi naši Riječani, hvala vam za veliku podršku. Hvala vam što ste uvijek uz hrvatsku reprezentaciju i navijajte i dalje. Mi ćemo učiniti sve da vas napravimo veselima. Pozdrav Trsatu iz Dohe!”

Gledanje utakmice protiv Kanade uvertira je u spektakularno paljenje lampica raskošnog Adventa na Gradini za koji se pročulo sve do Dohe! Paljenje lampica je najavljeno u 19 sati.

”Zahvaljujemo izborniku Daliću na poslanoj poruci koja nam mnogo znači, a našoj reprezentaciji želimo puno uspjeha u ovoj važnoj utakmici” – izjavio je Vedran Babić iz organizacije Adventa na Gradini.

L.B.

Komentari