Počinju radovi na Dječjoj kući – od 9. ožujka dio parkirališta Benčić bit će ograđen za potrebe gradilišta!

84

TD Rijeka plus obavještava korisnike parkirališta Rikard Benčić, da će od subote 9. ožujka 2019. godine, od 18 sati, istočni dio parkirališta biti ograđen za potrebe gradilišta.

Mole korisnike da svoja vozila ne parkiraju na istočnom dijelu, kako ne bi ometali izvođenje radova. Vozila zatečena na navedenom dijelu premjestit će specijalno vozilo “pauk”.

Također, od ponedjeljka, 11. ožujka 2019. godine, zbog izvođenja radova i omogućavanja ulaska, odnosno izlaska teških vozila doći će do preregulacije prometa na ulazu, odnosno izlasku u parkiralište R. Benčić.
Prilaz vozila gradilištu bit će uređen iz smjera zapada, odnosno iz Vukovarske ulice te duž Ulice Viktora Cara Emina do lokacije ulaza/izlaza parkirališta Benčić.
Teretna vozila će u prostor parkirališta privremeno ulaziti kroz izlazni trak parkirališta, ali u suprotnom smjeru, uz ručnu regulaciju prometa u terminima prometovanja vozila.

Postojeći ulaz u parkiralište biti će i dalje u funkciji kontrole ulaza korisnika parkirališta u prostor parkirališta.

Prolaz pješaka duž južnog nogostupa Ulice Viktora Cara Emina, u široj zoni ulaza / izlaza vozila sa parkirališta Benčić, bit će zabranjen kako bi se spriječila mogućnost naleta vozila gradilišta na pješake.

Mole se vozači da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Planirani rok završetka navedenih radova je prosinac 2019. godine.

 

Komentari