Najveća trkačka manifestacija u Rijeci i PGŽ: 4. kolo Zimske lige sutra va Kastve!

111
zimska liga kastav

Triatlon klub Rival vas poziva da se pridružite ovogodišnjem izdanju “Zimske lige u trčanju 22/23 – Igor Malešević“ u vašem gradu ili općini. 

Datumi održavanja ovogodišnjih kola su sljedeći:

  1. nedjelja 13.11.2022 Fužine,
  2. nedjelja 27.11.2022 Kraljevica,
  3. nedjelja 4.12.2022 Kostrena,
  4. subota 10.12.2022 Kastav,
  5. nedjelja 15.1.2023 Bakar,
  6. nedjelja 29.1.2023 Čavle,
  7. nedjelja 12.2.2023 Rijeka, (Carnival run by Torpedo runners, Molo Longo) i
  8. subota 18.2.2023 Kostrena.

Nakon kišne Kostrene, eto nam kišnog Kastva. Kažu da će sutra popodne ipak padati kiša, e pa šta je tu je. Trči se i po kiši. Ni prvi ni zadnji put. Tko dođe imati će novu pustolovinu za prepričavanje. Od gradske lože preko Crikvine do Zvirića i natrag, samo 6 km. Start je u 15h.

Grad Kastav za sve je trkače osigurao okupljanje u toplini gradska lože, a turistička zajednica topli obrok nakon utrke. Natural Wealth pobrinuo se za zdravlje trkača sa svojim brojim proizvodima, a Keindl sport omogućio popust na toplu i vodonepropusnu opremu u svojim poslovnicama Rijeka i Poreč. I nije to sve, TZ Kastav  osigurala je nagrade za najbrže i najsretnije trkače tako da uz ovakvu organizaciju i opremu komu smeta kiša?!

Online prijave su u tijeku, a prijaviti se možete putem linka: https://forms.gle/VCWkBAupJdqJM9eFA

Startnina za sudjelovanje na utrci iznosi 50 kn.

Riječka Zimska Liga u trčanju

Riječka Zimska Liga u trčanju održava se od 2004. i ove sezone slavi svoje 19. izdanje! Okuplja sportaše i rekreativce svih uzrasta iz svih krajeva Hrvatske od Kvarnera, Istre, Gorskog Kotara pa do onih iz Slovenije i Italije. Zimska liga nije samo utrka, ona je mjesto upoznavanja, druženja i dobrog provoda jer zna se da je nakon svake utrke fešta! Zato, pozvani ste svi, i rekreativci i prekaljeni trkači, pridružiti se ovoj šetnji Primorsko-goranskom županijom, njezinim gradovima i općinama.

Nakon Kastva završava prva polovica Zimske lige i nastavak slijedi u novoj godini, točnije 15.1. u Bakru. Informacije o poretku trkačka i timova u Zimskoj ligi možete pogledati na Facebook profilu i web stranicama triatlon kluba RIVAL. Na Facebooku samo upišite #tkrival ili dosurfajte do https://rival.hr

Vidimo se u Kastvu i vidimo se u nastavku lige.

L.B.

Komentari