Alen Vitasović: “Jedva sam preživio, bio sam blizu kraja…”

121
alen vitasović

Istarski pjevač Alen Vitasović odgodio je koncert koji je trebao održati u zagrebačkom klubu Boogaloo povodom 30 godina karijere.

Koncert je odgođen za 13. siječnja 2024. godine zbog zdravstvenih razloga pjevača.

Glazbenik je za 24sata ispričao je kako ga je zahvatila teška bolest zbog koje je završio u bolnici, no sada je već na kućnoj njezi.

“Problemi s unutarnjim organima. Jedva sam preživio. Bilo je jako teško, bio sam blizu kraja. Sad mi je bolje. Inače, imam problema s jetrom jer sam konzumirao alkohol, no život pjevača je težak. Sve mi je došlo na naplatu. Uvijek malo povraćam kad popijem neki kiseliš, ali jednu noć sam povratio litru i pol krvi. Spasila me supruga Eleonora. Ona je pozvala hitnu. Doktori kad su me pregledavali nisu znali kako sam ostao živ. Bilo je jako kritično. Nije me strah smrti, ali nisam želio umrijeti kao pas. Moja želja je uvijek bila mikrofon i pozornica, a ne umrijeti u bolnici.

Sad mi je najvažnije da mi je obitelj zdrava i da sam ja zdrav.  Važno mi je da imam obitelj, važna su mi moja djeca i supruga Eleonora, koja mi je spasila život. Sad odmaram s voljenima, a na zagrebačku pozornicu vratit ću se kao Mick Jagger”, rekao je Vitasović te dodao kako je na intenzivnoj njezi bio 20 dana.

 

Komentari