Pokrenuli humanitarnu akciju i postali predmet ismijavanja u regiji

Pa o čemu su mislili...

483

Nekada je pametnije šutjeti, stara je mudra izreka koja nikada ne izlazi iz mode. Da su ovih nekoliko riječi na umu imali i komunikatori Crnogorskog telekoma koji su na službenoj Facebook stranici ovog operatera odlučili objaviti svoj doprinos u pružanju pomoći stanovništvu stradalog Nepala, ovog članka ne bi bilo. Ipak zbog male brzopletosti nastao je jedan od popularniji statusa u regiji u posljednje vrijeme:

“Crnogorski Telekom se pridružio humanitarnoj akciji članica Dojče Telekom grupe, u pružanju pomoći stanovništvu Nepala, koje je nedavno pogođeno katastrofalnim zemljotresom. Telekom neće naplatiti pozive iz fiksne mreže kao i pozive i sms iz mobilne mreže (postpaid i prepaid), iz Crne Gore ka Nepalu, kao i roaming pozive iz Nepala koji ostvare korisnici koji eventualno pružaju pomoć na terenu.”, piše u objavi koja je izazvala veliki interes komentatora.

crnogorski telekom nepal

Jedino pozitivno u svemu su komentari koji od objave statusa ne prestaju pristizati, a neki od njih su jako maštoviti. Sigurni smo kako će Crnogorki telekom drugi puta bolje razraditi plan svojih humanitarnih akcija, a društvene mreže će se zasigurno još neko vrijeme zabavljati njihovim statusom.

Ana Vuković

Komentari