Videospot za 50. rođendan neprežaljene Dolores O’Riordan

25

Prerano preminula vokalistica Dolores O’Riordan iz benda The Cranberries sada bi proslavila 50. rođendan. Tim povodom, njezin bend izbacio je novi video spot, playlistu „Remembering Dolores“ i livestream preko Facebooka u kojem su sudjelovali Fargal Lawler, Mike i Noel Hogan te Doloresin prijatelj Stuart Clark. Razgovarali su o uspomenama na pjevačicu, a obožavatelji su mogli i postaviti pitanja.  Playlistu su sastavili njezini kolege iz benda, prijatelji i obitelj.

Isto tako, članovi benda Dolores su posvetili najnoviji spot za pjesmu „Never Grow Old“, koji je stvoren od arhivskih snimaka benda. U uvodnom dijelu spota nalazi se sama Dolores koja s pregačom i gumenim rukavicama govori „Žao mi je što ne možemo biti s vama, ali kao što vidite, imamo posla“, dok iza nje sjedi bend.

Podsjetimo, Dolores O’Riordan preminula je 2018. godine zbog slučajnog utapanja u kadi zbog alkohola. The Cranberries su 2019. godine izdali posljednji album „In The End“, a tijekom svoje bogate karijere, najglasnije je odjeknula pjesma „Zombie“, koja je dobila titulu „Best Song“ MTV Europe Music Awardsa. Do sada su prodali oko 50 milijuna albuma diljem svijeta, a svrstavaju se među najprodavanije alternativnije bendove 1990-ih godina, donosi Muzika.hr.  

L.B.

Komentari