Rino Petrović oduševio coverom pjesme “Samo Bog te moga’ učiniti” Alena Vitasovića

150

Rino Petrović ovog nas je puta počastio izvedbom pjesme “Samo Bog te moga’ učiniti” Alena Vitasovića, a o novoj pjesmi nam je rekao:

“Kao i puno puta do sada opet se radi o jednom od pjevača koji su obilježili moje djetinjstvo. Oduvijek toliko rado slušam pjesme Alena Vitasovića, a ova svakako spada u one meni najdraže. Ideja za samu obradu dogodila se još negdje polovicom prošle godine, ali tek sada je došla na red. Imao sam toliko ideja prije nje da je jednostavno morala malo stajati u tom redu.

Audio je snimljen u mom malom kućnom studiju u Kraljevici, a snimali su: Helena Brajković (prateći vokal), Sergio Kovačić (akustična gitara), Goran Ćišija (perkusije) i Domagoj Čandrlić (bass), a klavijature sam snimio sam.

Spot je snimljen u Rovinju još tamo krajem svibnja, a u njemu se uz mene pojavljuje moja djevojka Marina Koprivnikar. Vjerujem da ćete se složiti sa mnom da je ovo najsladunjaviji video na kanalu i da sadrži samo scene zaljubljenosti i sreće.

Audio i video potpisuje Tino Margan koji već gotovo dvije godine neumorno prati svaku moju ideju, a iduća ideja dobit će svoj vizualni oblik već za 20 dana!

Za kraj moram samo dodati kako mi je velika čast što je sam Alen Vitasović rekao da je obrada jako lijepa i što ju je podijelio na svom privatnom Facebook profilu,” poručio je Rino Petrović.

Komentari