Rino Petrović i Melanija Purić oživljavaju klasik Nene Belana i Massima

159

Rino Petrović objavio je novi cover pjesme “Zar više nema nas” u duetu sa Melanijom Purić. 

“”Dani ljubavi”, ”Dotakni me usnama” i ”Zar više nema nas” bile bi moj top 3 kada govorimo o stvaralaštvu i diskografiji gospodina Nene Belana. Uz to, obožavam njegovu jednostavnost i pristup ”manje je više”.

Kako kod mene sve ide uglavnom planski tako sam Melaniji predložio da napravimo ovaj cover još pred godinu dana i sretan sam da je napokon na kanalu.
Audio je snimljen u mom malenom kućnom studiju, a spot je snimljen na Lokvarskom jezeru i na momente me podsjeća na film ”The Lake House” u kojem glume Sandra Bullock i Keanu Reeves.

Hvala Tomislavu Peraniću na predivno snimljenim gitarama, pogotovo na akustičnom Tayloru koji zvoni baš onako po mom guštu. Hvala Karlu Lovriću na klavijaturama koje su dostojne emisije ”A strana”. A Tino Margan…On samo ima sve više zadataka kada je moj kanal u pitanju, čudim se što me još uvijek nije pogledao ravno u oči i rekao mi kako mu je dosta mene, mojih ideja i kanala. Ovog puta odsvirao je bubanj, bass, napravio mix i master audio dijela te snimio spot i montirao ga. Ne znam kako njemu reći dovoljno hvala.

Pored originala i čak dvije verzije iz emisije ”A strana” trudili smo se da ne iskopiramo niti jednu. Usudit ću se reći da smo uspjeli, ali taj sud na kraju ipak prepuštam Vama!”, govori nam Rino Petrović o pjesmi.

Komentari