Riječki tajni agenti oduševili Novi Sad!

510
Nakon što je još prošle godine prvi dio riječkog duhovitog detektivskog serijala u kojem glavne uloge glume mlade osobe sa poteškoćama, a u produkciji udruge Spirit, “poharao regiju”; bio prikazan u Novom Sadu, Kotoru, Banja Luci i na drugim Festivalima, gdje je izazvao dosta interesa svojim originalnim konceptom, proteklog je vikenda tim putem krenuo i drugi nastavak ovog zanimljivog projekta.
Na trećem izdanju “Naive – festivala DIY filma” koji se održava u Novom Sadu prikazano je 18 filmova, a nagradu publike “Zlatni pundravac” dobio je film “Pecanje” Katarine Mičić. U sklopu festivala održana je i radionica dokumentarnog filma na kojoj su mentori bili Luka Papić i Mina Petrović, kao i radionica improvizirane filmske muzike na kojoj je mentor bio Vukašin Đelić.
Riječki tajni agenti
Prikazana su oba nastavka riječkog Tajnog agenta 010, svaki dan Festa po jedan, na što su posjetitelji odlično reagirali, smijali su se dosjetkama aktera i akcijskim scenama koje su neuobičajene. Prikazano je ukupno 18 filmova iz Srbije, BiH, Hrvatske, Grčke, u organizaciji Doma B612, a festival se održao u Rusinskom kulturnom centru.
Riječki tajni agenti
Ono što je u ovom trenutku još zanimljivije, neumorna ekipa Tajnih agenata snimila je nedavno i TREĆI nastavak koji je već u montaži – Trubač uvijek trubi parput! Očekuje se objava datuma premijere (HKD na Sušaku), a da Vam još malo podgrijemo interes možemo reći da su svojim ulogama ovaj filmski projekt podržali Šajeta, Mile kekin, Krešimir Mišak, Asim Ugljen i drugi. Kažu da radnja ovoga puta vodi Agente u prošlost, da Mišak otkriva svemirce, Asim pleše sa tri kralja u Frankopanskim dvorcima?!?
Želite zaviriti kako to izgleda?
trubac
Ovaj originalni i vrijedni projekt možete podržati ili zatražiti više informacija na www.spirit-ri.hr

Komentari