Riječki alternativni rock bend One Possible Option objavio je svoj prvi singl i najavio album

180

Rock bend iz Rijeke One Possible Option, početkom godine potpisao je ugovor za Croatia Records. Bend čine Deni Kasapović (vokal), Edvin Nađ (bas), Dejan Adamović Deva (bubnjevi) i Zdravko Kasapović Piggy (el. gitara), a sada su predstavili i svoj prvi singl, snažan mix žestokog i elektroničkog zvuka, singl All We Do Today.

“Pjesma je nastala prije otprilike godinu i pol dana i napravila je poveliki zaokret u zvuku benda te nas povela u nekom smjeru koji nam je zanimljivo istraživati. Tekstualno se radi o pitanju koje je danas možda dosta aktualno s obzirom na to kako se ova godina odigrava. Život nas često nosi i jako rijetko zapravo stanemo i zapitamo se: ‘Sve ovo što radim danas, ono prema čemu stremim, nosi li mi to sreću? Mogu li sa sobom biti zadovoljan kao osoba?’ Osim na individualnoj razini, pjesma također ima globalnu poruku, a ona je ekološke prirode što smo popratili u spotu. Trčimo za materijalnim, stavljamo ambicije na prvo mjesto, ali kada pogledamo svijet kakav ostavljamo iza sebe, isplati li se to sve skupa?”, izjavio je frontmen benda Deni Kasapović za SoundGuardian.

Na ideju za spot ekipa benda došla je silom prilika. Glavni vokalist benda bavi se ilustracijom i grafičkim dizajnom, a bubnjar Deva web dizajnom pa mu samim time dobro ide i programiranje. S obzirom na situaciju odlučili su iskoristiti svoje znanje i pokušati napraviti nešto otkačeno s dobrom porukom što možda ne bi bili u mogućnosti snimiti u stvarnosti.

Za sebe ovaj alternativni bend kaže da su energijom rock bend, ali zvukom su sve samo ne standardni rock bend. U njihovom zvuku nalazi se dašak elektronike, ali nisu industrial, žestoki su, ali nisu metal bend, ambijentalni su i brzi, no ne spadaju u dark ili punk.

Poslušajte njihov novi singl i čekajte zajedno s nama na njihov prvi, novi album!

Komentari