Oreo kolačići sada su sigurno pohranjeni u trezoru

16

Za sve ljubitelje kolačića koji su zabrinuti zbog svojih omiljenih Oreo kolačića, njihova voljena tvrtka poduzela je neizmjernu mjeru. Dok stanovnici Zemlje strahuju zbog asteroida, Oreo je morao zaštititi svoje najprodavanije kolačiće.

“Asteroid sudnjeg dana” past će se pored nas 2. studenog. Izuzetno je mala mogućnost da asteroid uđe u zemaljsku atmosferu (0,41%). Ali čak i ako uđe u atmosferu, raspast će se prije nego što na tlu može nanijeti bilo kakvu štetu. Samo da bi bio siguran, Oreo je sagradio trezor sudnjeg dana u hladnim kraljevstvima Norveške. Oreo kolačići su skriveni u ovom trezoru u slučaju bilo kakvih nesretnih incidenata.

Artika ima još jedan trezor sudnjeg dana u kojem se nalazi botaničko i poljoprivredno sjeme. Namijenjen je očuvanju ljudskog nasljeđa u slučaju da se jednog dana dogodi katastrofa. Ovaj za Oreo kolačiće puno je manji i očito je PR štos. Tvrtka je objavila video s pravim astronomom i glumcima koji prikazuje trezor. Smješten je sasvim blizu Svalbardskogsjemena, na sljedećim koordinatama 78 ° 08’58,1 ″ S, 16 ° 01’59,7 ″ E.

Ali što je pokrenulo ovaj trezor Oreo kolačića? Jedna obožavateljica po imenu Olivia Gordon na Twitteru je 3. listopada pitala tko će spasiti Oreo kolačiće u slučaju da asteroid pogodi izborni dan. I tvrtka je brzo reagirala te iskoristila ovo kao PR priliku!

U izjavi objavljenoj u petak, iz Orea su kazali da su kolačići umotani u milar i čuvani u trezoru. Milar može podnijeti izrazito niske temperature i ne propušta kemijske reakcije, vlagu i zrak. Ovo je još jedna mjera opreza koju je tvrtka poduzela kako bi osigurala da kolačići ostanu svježi i zaštićeni dugi niz godina.

Asteroid ne predstavlja stvarnu prijetnju ljudima niti Oreo kolačićima. Ali kad nas jednog vihora godine zadesi poput 2020. godine, trebali bismo iskoristiti svaku priliku i oduševiti se apsurdom koji možemo!

Izvor: TruthTheory

Komentari