Nikolina Tomljanović i Darko Bakić predstavili su prvu zajedničku pjesmu ‘Ako znam da si tu’

86

Nikolina Tomljanović i Darko Bakić predstavili su prvu zajedničku pjesmu ‘Ako znam da si tu’Glazbu i tekst pjesme potpisuje Darko Bakić, a aranžman i produkciju Matej Zec.

Nikolina je rekla par riječi o samom nastanku ove glazbene suradnje: ”Jako, jako me raduje ova suradnja i ovaj duet. Držim da je pjesma ‘Ako znam da si tu’ jedna od najjačih s moga novog albuma. Do suradnje je došlo na neki način kroz intervju, razgovor s Darkom u mojoj radijskoj emisiji Put po mom na radio Rijeci. Darko je svojim zadnjim albumom išao stilski otprilike u mom smjeru pa sam poželjela s njim surađivati. Ne samo da mi se potom svidjela njegova pjesma na prvu već sam mišljenja da će dobro proći i kod slušatelja.” 

‘Ako znam da si tu’ jedan je od 12 dueta na Nikolininom nedavno objavljenom albumu ”Karta za dvoje”. Neke od dueta već smo ranije čuli kao što su ‘Vlak za Santa Fe’, ‘Mjesečev trag’, a pjesma ‘Volim kako se smiješ’, u duetu s Belfast Foodom osvojila je nagradu za najbolju pjesmu na Zagrebačkom festivalu 2020. godine. Među gostujućim glazbenicima na albumu imali smo priliku čuti i Tinu VukovDKMartinu Majerle i Nenu Belana u zadnje objavljenom duetu – ‘Još jednu noć’.

Režijukameru i montažu  spota ‘Ako znam da si tu’ potpisuje Kristina Barišić, a spot je snimljen u Guvernerovoj palači u Rijeci. Za video lako se bilo odlučiti za team: Kristina Barišić spot, Alexandra frizura, Barbara Kancilja Krivaja make up i styling Loreta Begonja koja mi je poklonila haljinu za mojih 30 godina na glazbenoj sceni.’ – rekla je Nikolina.

”Drago mi je da sam autorski i izvođački sudjelovao na albumu “Karta za dvoje”. Nikolina je izuzetno moćan vokal, pa je pravo glazbeno uživanje zaploviti s njom u pjesmi, ako još tome dodamo baš po guštu produkciju Mateja Zeca, prezadovoljan sam ovom suradnjom.” – rekao je Darko Bakić.

Pjesma je dostupna u digitalnom izdanju na Spotifyu, Deezeru, Tidalu, iTunesima i svim ostalim digitalnim servisima.

Komentari