Nešto potpuno drugačije: Rino Petrović ovog puta objavio “Snuff” kultnog Slipknota

68

Rino Petrović podijelio je obradu pjesme ”Snuff” koju u originalu izvodi Slipknot koja predstavlja izlazak iz njegove komfort zone.

“Krajem prošle godine rekao sam kako ove godine planiram pokazati sve svoje strane pa ste tako u spotu za pjesmu ”Jukebox” mogli upoznati dio mene koji bi volio da sam se rodio sredinom prošlog stoljeća, a ovog puta u pitanju je nešto potpuno drugačije. Ova obrada definitivno je izvan moje comfort zone i predstavlja dio mene koji obožava alternativnu glazbu, ali to ne dolazi do izražaja zbog moje prevelike zaljubljenosti u pop/rock. Kada sam sa 18 godina po prvi put postao vokal benda predstavljali smo se kao metal bend što, naravno, nismo bili. Na putu do probi sa spomenutim bendom slušao sam Erosa Ramazzottija i Marka Knopflera te se nadao kako ću takve pjesme nekad u budućnosti izvoditi na nekim lijepim terasama. No, taj ”alternativac” u meni i dalje postoji te sam odlučio da je vrijeme da ga pokažem.

Audio je snimljen u mom malom kućnom studiju, a za njega su zaslužni Tino Margan (bubnjevi), Kruno Kukuljan (bass) i Matija Lukanić (akustična i električna gitara). Spot je snimljen u riječkoj Harteri i u njemu se osim mene pojavljuje i Matija. Za audio i video, kao i uvijek, zaslužan je Tino Margan.

Posebno me veseli činjenica da će treću godinu mog YouTube kanala obilježiti različitost u svakom smislu te riječi i veselim se da ću sve to moći predstaviti u mjesecima koji dolaze!”, rekao nam je Rino Petrović.

Komentari