Neno i Nikolina Belan predstavljaju nam novi singl: Corona!

51

Neno Belan, zajedno sa svojom cool kćeri Nikolinom Belan, predstavio nam je svoj singl Corona koji, što nam je znano i iz naslova, preslikava trenutačnu situaciju vezanu uz pandemiju korona virusa. Glazbenik je u izolaciji u svojem domu u Rijeci čisteći stan pronašao na policama orginalne trake svoje pjesme Ivona. I na pamet mu je pala zanimljiva ideja

Inače, Ivona je pjesma s Belanovog albuma Space twist, a kao što se sjećamo bila je veliki hit krajem devedesetih godina. Neno Belan dosjetio se da prepjeva svoju Ivonu u pogodite što, Coronu! U novonastaloj obradi pjesme pripomogla mu je njegova kćer, Nikolina Belan koja je zajedno s ocem i režirala spot. Montirao ga je poznati hrvatski snimatelj Tomislav Brđanović.

Spot pjesme pisan je u njihovoj garaži, a snimljen je s Nenovim mobitelom. Ono što trebamo napomenuti jest da će svi prihodi koje ostvari ovaj singl biti uplaćeni na žiro račun Ministarstva zdravstva za borbu protiv covida-19 kao i za obnovu grada Zagreba koji je stradao u nedavnim potresima.

Poruka pjesme jest još jednom poručiti ljudima da ostanu doma što je Belan na duhovit i poseban način definitivno i poručio. S porukom da vjerujemo u bolje sutra i daškom optimizma završavamo ovaj članak. Pogledajte video i zapjevajte, a i zaplešite. Coronaaa….

Komentari