Mate Rimac snima igranu seriju u kojoj će glumiti – samog sebe!

74

Scene pucnjave, trgovine ljudima i jurnjave u automobilima – trailer je to za seriju „Balkanika“ u kojoj će glumiti Mate Rimac.

Iza igrane serije u cijelosti stoji mlada ekipa iz Livna poznata po veoma uspješnom projektu “Jure i Mate”. U traileru se, uz Matu Rimca, pojavljuju i Slaven Knezović, Mladen Vulić i Dragan Marinković.  

Priča prati aktualne teme iz života mladih, a radnja je smještena na području Livna. Uz akciju, dramu i duhovite izjave oslikava probleme s kojima se mladi suočavaju pri pronalasku posla, uvlačenje u “mutne radnje”, mito i korupciju, kao i “nedodirljive” pojedince. Kroz cijelu seriju provlači se i ljubavna priča. Produkciju i režiju “Balkanike” potpisuje Marin Mamuza, fotografiju Mirko Pivčević, a scenarij Luka Mamuza. Snimanje serije počelo je prije tri mjeseca i odvijalo se na području Livna, planini Kamešnici, ranču Crna stina, selu Miši i drugim lokacijama.

Za Bljesak redatelji su otkrili i kako se Mate Rimac našao u seriji: “Mate je naš Livnjak i prati rad ‘Jure i Mate’ već dugo. Na naš poziv se rado odazvao i čak je bio oduševljen što smo ga pozvali. On je svoj dio odglumio vrhunski, bez obzira što je ‘glumio’ sebe. Naravno, velika nam je čast što nam se pridružio, s obzirom da je jako zauzet”. 

L.B.

Komentari