“Korak od sna” – Novi cover Rina Petrovića u duetu s Veronikom Kamenar

169

Rino Petrović i Veronika Kamenar napravili su cover pjesme “Korak od sna” Prljavog kazališta, a nešto više o konceptu rekao nam je Rino Petrović:

“Cijela ova priča ustvari je Veronikina zamisao. Prošle godine obradili smo ”Rewrite The Stars”, soundtrack iz mjuzikla ”The Greatest Showman” i ove godine trebalo je pronaći pjesmu na hrvatskom jeziku. Njoj je ideja jako brzo sinula budući da smo pjesmu ”Korak od sna” izvodili na akustičnim nastupima dok smo postojali kao duo ”Keep it Simple” u 2019. i predložila je da za nju napravimo video koji će ustvari biti spoj jako puno kratkih simpatičnih kadrova. Rekao bih da je ovo definitivno najviše feelgood video od svih na YouTube kanalu i da smo ga snimili u rekordnom roku budući da je sve snimljeno u istom kadru i da nije bilo onih ”idemo ispočetka” momenata nego smo jednostavno išli na spontanost i radili smo što nam je u tom momentu došlo.

Audio je snimljen u mom malom kućnom studiju, a instrumente su snimali Antonio Rožmarić (električna i akustična gitara), Goran Ćišija (perkusije) i Domagoj Čandrlić (bass), dok sam klavijature odsvirao sam.
Video je snimljen na riječkom Trsatu, a snimio i montirao ga je Tino Margan koji je zaslužan i za edit, mix i master audio dijela.”

Komentari