“Hodamo po rubu” nova je pjesma Rina Petrovića koja će vas oduševiti!

144

Rino Petrović objavio je novu pjesmu pod nazivom “Hodamo po rubu”, koja govori o intimnoj ljubavnoj priči.

“Pjesma je napisana u siječnju ove godine: tekst je nastao u jednoj od mojih dugih šetnji, a koji dan nakon uzeo sam gitaru i glazba mi je došla sama od sebe. Svidjelo mi se na prvu i odmah je postala najposebnija pjesma do sad budući da je prema istinitom događaju, tj. sve što se spominje u pjesmi dio je priče moje djevojke Marine i mene.

Audio je sniman od sredine svibnja do kraja kolovoza, a sniman je na tri mjesta: Adria Records u Šmriki, Music Kitchen Records na Matuljima i u mom malom kućnom studiju. Na pjesmi su svirali moji dragi kolege i prijatelji koji su je svojim idejama itekako obogatili i meni je završni proizvod predivan, defitivno pjesma koja spada u ”radio friendly” kategoriju. Oni su: Helena Brajković (prateći vokal), Tino Margan (bubanj), Kruno Kukuljan (bass), Mario Šimunković (akustična i električna gitara) i Mauro Staraj (klavijature). Mix i master kao i svaki put do sad napravio je Tino Margan.

Spot je sniman u zadnjem tjednu rujna i stvarno smo mu posvetili jako puno vremena, a snimao ga je Tino Margan. Snimali smo gotovo doslovno sve ono što se dogodilo između Marine i mene u dva susreta početkom 2022., a to je bio jedan poprilično zahtjevan zadatak. Na mom YouTube kanalu do ovog trena nije postojao niti jedan spot u kojeg smo uložili ovoliko truda, vremena i ljubavi. Radi se o malenom filmu od gotovo tri minute, a snimali smo ga u Kraljevici, u centru Rijeke i na zaobilaznici u tom smjeru. Zahvalio bih se izrazito ljubaznom osoblju caffe bara ”Striga” te dragoj prijateljici Heleni Kezerić koja je s nama provela polovicu snimanja i ovo snimanje učinila još posebnijim. Ni sam ne vjerujem da smo snimili ovakav sjajan spot, ponosan sam na krajnji proizvod kao i na Marinu i Tina koji su dali sve od sebe, pa čak i više od toga.

Za kraj mi ostaje samo da samom sebi postavim jedno pitanje: Kako ćemo ovo nadmašiti?”, rekao nam je Rino Petrović.

Komentari