Filmska snimanja i dalje na riječkim ulicama; reguliran promet i zatvorena parkirališta

27

Filmske scene i dalje će se moći gledati na ulicama Rijeke, kao što je scena slijetanja automobila stepenicama kod hotela Bonavia. Riječani oduševljeni prizorom koji se ne viđa svaki dan dijelili su svoje snimke akcijske scene po društvenim mrežama, što je podijelio i portal Moja Rijeka. Sljedeće snimanje traje tijekom vikenda i u ponedjeljak, zbog čega će biti zatvorene neke ulice i parkirališta.

Stepenice kod hotela Bonavije i Ulice Frana Supila na nekoliko su sati postali poprište uzbudljivih scena, pogledajte! :)🎬 Video: Iva N.Z.

Objavljuje Moja Rijeka u Petak, 26. travnja 2019.

 

U subotu su od 8 do 14 sati zatvorene Ulica Školjić, ulica Ivana Grahovca, ulica Žrtava fašizma do Fiumare do raskrižja s ulicom Frana Supila, u koju se može ući samo sa zapadne strane. Pristup Vodovodnoj ulici regulirat će redari, a moguć je u pauzama od snimanja. U popodnevnim satima, od 16 do 20 sati bit će zatvoren pristup starom gradu, gdje se snimaju scene u Užarskoj ulici.

Parkirališta su u subotu također zatvorena: na parkiralište Školjić mogu se parkirati samo stanari, a ulaz u garažu Stari grad bit će poptpuno zatvoren, dok će izlaz regulirati redari. Zabranjeno je i parkiranje u Ulici Žrtava fašizma, Senjsko pristanište, Verdijevoj ulici i Wenzelovoj ulici. Detaljan raspored zabrane parkiranja dostupan je stanicama.

U ponedjeljak će se prvi dio snimanja odvijati od 13 do 16 sati pa će biti zatvorena Križanićeva ulica od Titovog trga prema Bulevardu. Redari će regulirati promet na Titovom trgu. Drugi dio snimanjaj od 16 do 20 sati premiješta se na cestu kod stadiona Rujevica, gdje će promet također regulirati redari. Od 20 do 1 sat onemogućen je pristup Verdijevoj ulici.

Iz Gradskog prometnog centra mole vozače za razumijevanje te smanjenje brzine u navedenim ulicama za vrijeme snimanja. Snimanja će se i ovaj vikend događati u centru Rijeke, stoga se uskoro očekuju nove snimke zanimljivih scena.

 

 

Komentari