Četiri djevojke u misiji: Luminize

372

Luminize press

Kako i sam naziv benda nagovještava, Luminize isijavaju velikom energijom i u stanju su zasjati svakom pozornicom na kojoj se nađu. Članice benda Matilda, Marcela, Irena i Tea su se upoznale kroz zborsko pjevanje i glazbenu školu. Nakon što je njihov učitelj gitare oformio boy bend, djevojke su ubrzo osjetile inspiraciju i oformile vlastiti bend te, uz pomoć istog učitelja, razvijale svoj zvuk, tada pod imenom Angles. Ubrzo su uslijedile i naznake uspjeha – koncerti diljem Hrvatske, okolnim zemljama pa čak i u Australiji.

Prilikom jednog od njihovih energičnih nastupa, zapažene su od strane Stargate Music i ubrzo pozvane u Nizozemsku gdje im je predstavljena mogućnost snimanja singla i uzbudljivo putovanje u smjeru ostvarivanja glazbene karijere. Rođene su Luminize. Osim što su u rujnu objavile prvi singl, djevojke su preselile u Haag kako bi bile bliže produkcijskom timu i u potpunosti se posvetile karijeri.

Glavni vokal benda Marcela Orosi, koje će se mnogi sjetiti kao finalistice talent natjecanja “Hrvatska traži zvijezdu” kaže : “Ljudi nam govore kako je probiti se kao all-girl rock bend nemoguća misija. Vjerujemo da je sve moguće, dokle god si uporan te ciljano i vrijedno radiš, što je jedan od razloga našeg preseljenja u Nizozemsku.”

Pogledajte spot za “Kill It With Love” i pratite bend putem Facebooka, kroz nekoliko dana slijedi premijera novog singla “Get It Back” i pratećeg spota.

Foto: Press

B.Ž.

Komentari