ABBA izbacila novu pjesmu, poslušajte!

157

ABBA je objavila novu pjesmu “Just a Notion”. Optimistična pjesma treći je singl s nadolazećeg albuma Voyage švedske pop grupe.

“Wikipedia kaže da je ova pjesma snimljena u rujnu 1978., što zvuči otprilike ispravno”, rekao je član benda Björn Ulvaeus u izjavi. “To je stavlja između ABBA the Albuma i Voulez-Vousa, a bila bi uključena u potonji da se nismo odlučili protiv toga. Zašto smo se odlučili protiv toga? Gledajući unazad, nemam pojma. To je dobra pjesma s odličnim vokalom. Znam da smo je pustili izdavaču u Francuskoj i još par ljudi kojima smo vjerovali i koliko se sjećam jako im se svidio. Dakle, to je misterij i ostat će misterij. Sada je Benny snimio novu pjesmu kojoj smo dodali bubnjeve i gitare, ali svi su vokali s izvornih pjesama iz 1978. godine. Na neki način to pokazuje što planiramo napraviti s ABBA Voyageom 2022. godine. Tamo ćemo svirati uživo, ali će svi vokali biti sa starih snimaka. ‘Just a Notion’ je smiješno vesela pjesma i nadamo se da će vas razveseliti u ovim mračnim vremenima! ”

Voyage, koji izlazi 6. studenog, obilježava okupljanje benda nakon 40 godina. Do sada je grupa podijelila dvije pjesme, reflektirajuću baladu “I Still Have Faith In You” i disko dragulj “Don’t Shut Me Down”.

ABBA će također 27. svibnja 2022. izvesti digitalni koncert. “Prošlo je dosta vremena otkad smo zajedno stvarali glazbu”, rekao je bend u priopćenju. “Zapravo, skoro 40 godina. Napravili smo pauzu u proljeće 1982. i sada smo odlučili da je vrijeme da to završimo. Kažu da je bezumno čekati više od 40 godina između albuma, pa smo snimili nastavak za The Visitors. Mi to jednostavno zovemo Voyage i zaista plovimo u nepoznatim vodama.”

Izvor: Rolling Stone

L.B.

 

Komentari