Želite stolni nogomet vrijedan 50.000 dolara?

524

Najvažnija sporedna stvar na svijetu nikako da dosadi jačem spolu. Nogomet je glavna tema razgovora na poslu, s prijateljima, s ostalim muškim članovima obitelji – gdje god i kad god je moguće priča se o tom globalno najpoznatijem sportu. Budući da se rijetki od njih njime bave, barem rekreativno, alternativa razgovoru je partija stolnog nogometa. San velike većine mojih prijatelja je da u svom dnevnom boravku imaju veliki stol na kojem će kad god se skupi ekipa moći odigrati koju tekmu.

No vratimo se na onaj jedinstveni, najskuplji stol imena Opus. Zašto je on najskuplji, što ga čini posebnim? Sastoji se od ručno izrađenog, lakiranog javorovog stola, pojačanog stakla s UV zaštitom, teleskopskih aluminijskih ručki s drvenim ergonomskim detaljima i igračima od aluminija kojima posebno birate lica.

Dakle, kada naručujete svoj unikatni stol, možete odrediti tko će igrati u kojoj ekipi te se posebna pažnja posvećuje detaljima kako bi igrači bili što sličniji stvarnim osobama. Za jedan je stol potrebno oko 400 sati ljudskoga rada (usporedbe radi – za jedan Mercedes je potrebno oko 27). Ukoliko imate ovakav poklon na umu, morate biti svjesni i njegove cijene koja je oko 50.000 dolara.

Sanja Lakić

Komentari