Zbog jednostavnosti i kvalitete minimalizam u modi postaje sve omiljeniji među ženama

86

Imati na sebi minimalni broj komada odjeće, no maksimalnu estetiku – tako se može objasniti minimalizam, koji u modnom svijetu zauzima sve važnije mjesto.

Imati minimalistički stil znači posjedovati u ormaru ni previše ni premalo odjeće, no imati kvalitetnu i jednostavnu garderobu, koja će vas, u najboljem slučaju, služiti godinama.

Često se s minimalizmom povezuju jednobojni komadi odjeće, uglavnom u crnoj, bijeloj ili sivoj boji, no nije pravilo. Glavni je cilj minimalizma imati odjeću koju ćemo uvijek nositi, za razliku od uobičajenih ženskih ormara koji su iskorišteni uglavnom 20 posto.

To znači da umjesto stajanja ispred ormara i polusatnog razmišljanja što obući sutra na posao, kombiniranja odjevnih predmeta i na kraju odustajanja od svega, minimalizam pruža zadovoljstvo – cilj je otvoriti ormar i uzeti prvo što nam dođe pod ruku, a istodobno biti zadovoljan sa svojim izgledom u tome. Bez pretjeranog kombiniranja i razmišljanja.

Zbog lakoće koju pruža, minimalizam u modi postaje sve omiljeniji među ženama. Ako tražite ideje za minimalističke odjevne komade kojima ćete upotpuniti svoj ormar i tako napraviti zaokret u svojem modnom stilu, evo nekih primjera:

View this post on Instagram

Via @tylynnnguyen

A post shared by Kseniia Loginova (@cupro_) on

 

View this post on Instagram

#le17septembre

A post shared by Le17septembre.official(르917) (@le17septembre) on

 

 

 

 

 

Komentari