Zara proljetna kolekcija

468

Napokon su i Riječanke došle na svoje! Prošloga petka otvorila se Zara na Korzu. Na tri etaže moći će kupovati za sebe i svoju djecu. Nažalost, naše snažnije polovice su ostale zakinute.
Inače, Zarini odjevni komadi za proljeće su me oduševili. Kroz cijelu se kolekciju provlače boje; žuta, narančasta, ružičasta, crvena, kobaltno plava, zelena. Prisutne su i prugice te cvjetni i maskirni printevi.

Kolekcija je iskopirala svjetske modne trendove koji su nam sada dostupni za puno povoljnije novce, i podijeljena je u više linija, Zara Basic, Zara Woman i Zara TRF.
Zaljubila sam se u hlače živih boja, od onih skiny do popularnih chinos hlača. Zara nam nudi divne sakoe koje možemo nositi na posve basic majice ili finije bluze. Neke od vas će sigurno kupiti suknju cvjetnog uzorka, ili jednostavnu haljinu. Nosite li ih na popularne cipele u boji na špic i punu petu ili balerine izgledati će jako efektno. Lijepe su i kožne jakne te dugačke suknje.

Linija TRF je namijenjena mladima i onima koji se tako osjećaju. Prepuna je minica, haljinica, traperica i šorceva u navedenim bojama.
Zara nam nudi široki spektar modnih dodataka; šalove i marame, šešire s velikim obodom, novčanike, torbe.

Mislim da svatko može pronaći nešto za sebe. Ja jesam, no o tome idući put!

[nggallery id=25]

Ljubi vas

Sweetie Ines

Komentari