Uvijek popularan trend koji daje osvježavajući izgled

146

Posebice u ljetnim mjesecima budi se stari trend, koji je uvijek bio aktualan. Bijele hlače univerzalan su komad odjeće jer se mogu nositi i u svečanim prilikama, i za svakodnevnu jurnjavu po gradu, a i za party. U svim situacijama izgledaju prikladno i otmjeno. Bijela je boja, kao i crna, univerzalna pa se bijele hlače mogu kombinirati sa svim bojama. No za razliku od crne, bijela boja daje svježinu, idealnu za proljetne i ljetne dane.

Modne kombinacije s bijelim hlačama su raznolike. Uz sve boje bijele hlače pristaju i uz bijelu, a bjelina se može razbiti jaknom, torbom ili nekim modnim dodatkom u boji.

bijele hlače i majica

Uvijek je aktualna i crno-bijela kombinacija. Pritom kad se kombiniraju bijele hlače i crni gornji dio, doima se elegantnije od obrnute verzije.

Uz bijele hlače svi su uzorci dobrodošli. Posebice im odgovara prugasto, što daje mornarski look. Točkasti, tigrasti ili cvjetni uzorci uz bijele hlače pun su pogodak. Mogu se nositi i u svečanim ili poslovnim prilikama.

mornarska majica

Bijele su hlače oduvijek bile popularne. U modu su ušle 80-ih, no nosile su se šire, za razliku od današnjih. Posebice su bile popularne kod muškaraca, što je danas rjeđe. Muške bijele hlače proslavile su se Antonionijevim filmom Blow up u kojem glavni lik, fotograf, kroz cijeli film nosi svijetle hlače, bijele ili prljavo bijele boje.

 

Komentari