Uslikao prosidbu u Veneciji i Facebookom pronašao sretni par!

412

prosidba 2

Romantični i dobronamjenri turist u posjetu Italiji Nenad Kulačin, prošlih je dana uzburkao društvene mreže.  Naime, Nenadu se na putovanju u Veneciji dogodila nesvakidašnja stvar. Fotografirajući turističke znamenitosti na Trgu Svetog Marka ispred njega se odvila prava romantična prosidba.

Ne dvojeći ni trenutka Nenad je uslikao sretni trenutak para, no pošto nije saznao njihova imena sa svojim prijateljima na Facebooku je podijelio sljedeći status:

“Dragi prijatelji, potrebna mi je pomoć. Na ove dvije fotografije se nalazi sretan par čijoj sam prosidbi sasvim slučajno prisustvovao i ovjekovečio fotoaparatom na Trgu Svetog Marka u Veneciji, u subotu, 3. svibnja, negdje oko 15 sati i 30 minuta. Čestitao sam i im sve po redu, ali u toj našoj priči sam zaboravio da ih pitam kako se zovu, odakle su… ne bi li im poslao fotografiju koju sam vjerovatno jedino ja napravio. Imam ideju da se ove dvije fotografije rašire po internetu ne bi li konačno došle u posjed sretnog para. Unaprijed hvala svima koji će ovu priču podijeliti svojim prijateljima i svim dobrim ljudima na netu.”

prosibda

Za manje od 24 sata Nenad je zahvaljujući društvenim mrežama pronašao sretan par, a za njihov poseban trenutak ovako je saznala čitava regija.

Sretno zaljubljenom paru!

Komentari