Ulaznicu za Medveščak ‘plati’ jaknom za drugoga

Zagrebački KHL Medveščak još jednom pokazao veliko srce!

294

Veliki val hladnoće zapljusnuo je Hrvatsku, a najugroženiji su oni koji imaju najmanje. Da im trenutno barem nekako olakša situaciju, energična ekipa udruge Portal dobrote, čiju su akciju ‘Da niti jedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno’ Medvjedi podržali 2014. i 2015. osiguravši sa svojim navijačima i partnerima nekoliko tisuća dnevnih obroka za hrvatske učenike, pokrenula je inicijativu ‘Jakna za drugoga’.

„Donesite svoje zimske jakne koje više ne nosite ili uzmite jednu ukoliko vam je potrebna. Hladnoća je posebno teška našim sugrađanima koji nemaju doma ili su u teškoj financijskoj situaciji u domovima bez grijanja. Budite i na ovaj način dio jedne lijepe humanitarne priče“, poručili su iz udruge prilikom pokretanja akcije koja se iz Zagreba proširila na ostatak Hrvatske. Akciji se pridružuju i zagrebački Medvjedi.

Ideja je jednostavna, dobrim djelom još se može ‘kupiti’ ulaznice za utakmicu Medveščaka koje se u Domu sportova igra sutra u utorak u 19h.

Donesite zimski kaput ili jaknu; ili šal, kapu i rukavice; ili tople cipele i tople zimske čarapre u očuvanom stanju na blagajnu Doma sportova i dobit ćete dvije (besplatne) ulaznice za odabranu utakmicu.

Ukoliko već imate ulaznice za jednu od ove dvije utakmice, možete odabrati neku drugu domaću KHL utakmicu do kraja sezone za koju želite ulaznice.

Komentari