Ugođaj Plitvičkih jezera u bočici parfema

93

Parfem Plitvice – ženski parfem i popularan suvenir brojnih turista koji posjećuju to područje, nedavno je predstavio svoje rebrendirano izdanje. Nakon četiri godine postojanja ovog parfema, novo izdanje inspirirano je esencijama mirisa Like i Plitvica, a novi logo te obrisi orhideja na tamnoj pozadini, dočaravaju prirodu i mirise koji su u njega utkani.

Miris u bočici sastoji se od svježih nota šljive, mahovine, đurđice i orhideje, koje su tipične za plitvičko i ličko područje. “Miris je ono što su kupci najviše pohvalili i zašto su mu se vjerno vratili, a sada će ih dočekati kutija s posebnom porukom koja otkriva pozadinsku priču i sve tajne ovog vrhunskog suvenira. To je još jedan parfem koji nosi ne samo naziv, već i odlike nekog mjesta. Riječ je o autentičnom i jedinstvenom suveniru, premium parfemu na bazi orhideje, mahovine i šljive koje rastu upravo na području Plitvica. Iznimna i bogata flora Plitvica, kao i nevjerojatna ljepota tamošnjih slapova, poslužili su kao inspiracija. Sastojke koji su tipični za plitvički kraj, nastojali su staviti u bočicu parfema i poslati ga diljem svijeta kao najljepši poklon. U glavnim notama parfema nalazi se miris jedne od autohtonih orhideja s područja Plitvica, potom šljiva koja je vrlo važna biljka za to područje Like u kojoj se Plitvice nalaze. Neophodan sastojak je i mahovina koja je nužna za nastanak sedre slapova, pa je bila nužna i u ovom parfemu.” govore iz brenda koji stoji iza parfema, The Plitvice Times.

Možda ste se zapitali zašto je motiv orhideje na samoj kutiji parfema, no malo je poznata činjenica se upravo na području Plitvičkih jezera nalazi čak 50 vrsta orhideja. 

Zanimljivo je napomenuti i da Plitvice nisu jedina turistička destinacija koja ima svoj parfem kao autentičan suvenir – tu je i Mljet.

Cijeli proces izrade nove linije proizvoda Plitvice Perfumes započeo je u ožujku, a osim novog dizajna parfema, svjetlo dana ugledali su i drugi proizvodi poput šalice i majice. Parfem je dostupan na internetu u Plitvice Shopu i u Bazzaru.

Komentari