Udružili se Balenciaga i Crocs – Ovo je rezultat suradnje

176

Balenciaga prati svoju popularnu suradnju s Crocs s drugom kolekcijom visoke mode. Kreativni direktor Demna Gvasalia predstavio je svoju najnoviju suradnju s markom obuće tijekom revije dizajnerske kuće za proljeće 2022. godine, odijevajući modele u Crocs klompe s visokom potpeticom.

Gvasalia se prvi put udružio s Crocsom za Balenciaginu kolekciju za proljeće 2018., gdje je dizajner više modela odjenuo u klompe na platformu Crocs u ružičastoj, zelenoj, žutoj i crnoj boji. “To je vrlo inovativna cipela”, rekao je Gvasalia za Vogue o prvoj suradnji. “Lagan je, to je jednodijelni pjenasti kalup i za mene je ovakve tehnike i rad s takvim vrstama materijala vrlo Balenciaga.”

Gvasalijina prva suradnja s Balenciaga i Crocs prodana je po cijeni od 850 dolara i odmah je rasprodana. Marka nije otkrila kada će nova kolekcija biti dostupna za prodaju niti za koliko će se prodavati.

Robna marka pojačava svoja partnerstva tijekom posljednjih nekoliko godina, udružujući se s drugim velikim modnim brandovima poput Christophera Kanea, Barneysa iz New Yorka, Alifea i Kineske četvrti Market. Crocs je također povećao svoja slavna partnerstva, a nedavno je surađivao s Post Maloneom, Justinom Bieberom i Bad Bunnyem. Njegova najnovija suradnja s Diploom objavljena je u utorak.

Izvor: WWD

Komentari