Udala se Antonija Šola!

1878

Nezgodno zgodna i svježe diplomirana sociologinja i kroatologinja Antonija Šola konačno je odlučila je reći svoje sudbonosno da i to u romantičnom Poreču, ali samo u scenariju za spot svoje nove pjesme “Nezgodna” poznatog beogradskog autora Dušana Bačića.

Pjesma je to koja je oduševila mnoge i dodatno zagrijala ovo vruće ljeto, a zagrijati će vas i novi spot koji će na komičan način prikazati dvoje mladih ljudi koji dvoje oko toga trebaju li okruniti brakom svoju dugogodišnju vezu.

Spot radnjom podsjeća na komediju “Kako izgubiti dečka u deset dana”, a kako je priča završila doznajte u skorašnjoj premijeri.

U spotu uz kantautoricu Antoniju Šola pojavljuje se riječki voditelj i glumac Davor Garić koji je odlično dočarao lik njenog zaručnika, zatim Kraljica Sj.Jadrana 2013g. i Fotokraljica Hrvatske Kristina Riosa, manekenka Alexandra Ždral, jedini hrvatski licencirani zumba instruktor Davor Ilić te maneken i model Miroslav Dimitrijevski.

Spot je sniman pod redateljskom palicom Med Vid produkcije, dok fotografije potpisuje Igor Popovich. Za styling Antonije Šola pobrinuo se Salon vjenčanica iz Pule “Angels Wedding” s haljinama Sheri Hill, dok je glavni glumac u spotu nosio odjelo Tsunami Power Suits. Za šminku i frizuru bio je zadužen Uroš Raguž.
Organizator i izvršni producent snimanja je Paolo Batel.

Osim novog spota, Antonija priprema radno ljeto, uz nove glazbene suradnje i nove pjesme, završetak albuma i gostovanje na festivalima te ljetne nastupe. Do tada uživajte u pjesmi “NEZGODNA” i sve novosti pratite na Antonijinoj službenoj facebook stranici Antonija Šola officiall.

Komentari