U Rijeci krenuli upisi u International Fashion Academy UkrCro! Modeli, navalite!

188
𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗡𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡𝗔𝗟 𝗙𝗔𝗦𝗛𝗜𝗢𝗡 𝗔𝗖𝗔𝗗𝗘𝗠𝗬

U okviru međunarodne humanitarne organizacije „La Guardia Pool“, riječka Udruga za modu i kulturu „Art Modis“ pomaže ukrajinskim obiteljima koje su svoje sigurno mjesto pronašle u Primorsko-goranskoj županiji kroz niz programa. Podsjetimo, na području Primorsko-goranske županije trenutno se nalazi više od 1.500 osoba iz ratom pogođene Ukrajine.

Riječka Udruga za modu i kulturu Art Modis predstavlja International Fashion Academy UkrCro

Jedan od programa jest i International Fashion Academy UkrCro, koji započinje danas, 27. rujna u njihovom sjedištu u Adamićevoj ulici 5a. Riječ je o tečaju modelinga koji traje tri mjeseca i namijenjen je za bilo koju dob. Program uključuje foto/video poziranje, catwalk, hodanje u grupama, engleski za modele, podučavanje o zdravoj prehrani, sportu i psihologiji modelinga kao što su to izrazi lica, gluma, samopouzdanje modela, emocionalna kontrola i slično. Ujedno, u sklopu programa modeli će naučiti kako se najbolje samoprezentirati u sastancima s iskusnim međunarodnim modelima, kako postati model društvenih medija, sve o lokalnim snimanjima i modnim pistama te dobiti mogućnost sudjelovanja na svečanostima otvaranja i događanjima.

Na kraju tečaja svi polaznici/ce bit će u bazi podataka agencije i imati portfelj profesionalnih fotografija te video posjetnice. Treneri su Gordana Trkulja, međunarodni model coach i scout, Tadeja Ternar, Miss Slovenije 2007./2008. i međunarodni model te Mila Voskoboenko, fotografkinja i fotomodel.

Raspored grupa:

Djeca od 4 do 8 godina – od 16:30 sati do 17:30 sati

Djeca od 9 do 14 godina – od 18:00 do 19:30 sati

Tinejdžeri od 15 godina – od 20:00 do 21:30 sati

Sve ostale informacije možete dobiti na broj telefona +385 91 959 01 12 i +380 96 528 20 20.

L.B.

Komentari