U hotelu Rixos Premium Dubrovnik održan je jedinstveni brunch Studia Marcela

35
Antea i Deniss
Brunch se pokazao kao odličan izbor za uživanje u ukusnim delicijama od kasnog jutra do ranog popodneva. Fina hrana, pokloni i photo shoot učinili su ovaj brunch apsolutno jedinstvenim.
Kako bi događanje bilo još interesantnije na brunch su samo za ovu prigodu u Dubrovnik doputovale influencerice Deniss Grgić i Antea Valenta kako bi sve dobilo poseban fashion touch. Direktor hotela Rixos Premium Ayhan Basci poželio im je dobrodošlicu na ovo ekskluzivno druženje. “Sretan sam i ponosan sto hotel Rixos Premium i Studio Marcela mogu svim gostima i Dubrovkinjama ponuditi jednu novu dimenziju uživanja u trendovima kada je hairstyle kose u pitanju”, govori Basci.
Naime, predstavljeni su trikovi za savršen styling kose uz pomoć tri najnovija Silky Technobasic preparata. Jadranka Pezo, vlasnica lanca frizerskih salona Studio Marcela i direktorica Silky Technobasic Hrvatske, pokazala je na influencericama dva različita stylinga.
UPPER DUST puder za volumen koji tankoj i slijepljenoj kosi daje volumen te OCEAN SPRAY sprej s morskom soli pomoću kojeg se puno lakše mogu napraviti moderne messy frizure koje su trenutno aktualne.
“Imamo još jedan novitet, a to je BLOOMING CLOUD parfem za kosu koji ne sadrži alkohol. Ima nježan očaravajući voćni i cvjetni miris te djeluje antioksidativno zahvaljujući ekstraktu zelenog čaja. Koristi se vrlo jednostavno, samo ga raspršite po kosi i za sobom ostavljate očaravajući trag, jer će se svi okrenuti za dobrim mirisom. Obožavaju ga i svjetske trendseterice, a naše gošće apsolutno su oduševljene njegovim mirisom”, objašnjava Jadranka.
Program, koji je vodio Davor Garić, nastavio se uz bazen gdje je upriličen kratki photo session. Deniss i Antea blistale su u haljinama iz najnovije kolekcije ELFS.
Antea, Davor i Deniss
Antea, Davor i Deniss

Influencerice 1 Influencerice 2

Jadranka Pezo i Davor Garic
Jadranka Pezo i Davor Garic
Antea i Deniss
Antea i Deniss
Photo: Studio Marcela / PR

Komentari