Transrodni trudan muškarac pozirao za naslovnicu britanskog magazina: “Ja sam trans trudnica i postojim. Bez obzira što tko kaže”

223

Logan Brown ušao je u povijest kada se pojavio na naslovnici časopisa Glamour.

Započinjajući Mjesec ponosa u stilu, Logan je ponosno pozirao nakon što je neočekivano zatrudnio sa svojom partnericom Bailey J Mills, koja je nebinarni drag izvođač i koristi zamjenicu oni / they.

Logan je za naslovnicu pozirao u bodypaintom oslikanom odijelu.

U svom intervjuu, Logan se osvrnuo na to što obitelj znači za njega i objasnio da se sada identificira kao queer nakon što je prije toga bio lezbijka. Priznao je da je to za njega bilo ‘putovanje’ s njegovim spolom i seksualnošću, ali sada je sretan što njegova kći može odrastati ‘znajući da će uvijek biti voljena i prihvaćena onakva kakva jest.’ Logan je pozornost javnosti privukao kad je svoje iskustvo o trudnoći počeo dijeliti na blogu Up The Duff Man. 27-godišnjak kaže da je njegova trudnoća bila neočekivana i da se činilo kao da mu je “cijeli svijet stao”. Logan je priznao da je to bio ‘šok’, pogotovo jer su se on i Bailey upoznali tek prije dvije godine.

‘Jednog dana, imao sam stvarno čudan osjećaj; bilo je rano jutro i Bailey je spavala. Radio sam test na trudnoću i bio je pozitivan. Bio sam bez testosterona neko vrijeme zbog nekih zdravstvenih problema. Kao da je cijeli moj svijet upravo stao. Sva moja muškost za koju sam naporno radio, tako dugo, u potpunosti kao da je izbrisana. Prvo sam se motao po kući dok je Bailey još spavala. Bilo je jako teško jer kako reći svom partneru: “Oh, ja sam trudan, ali oh, ja sam ti i dečko.’, rekao je.

Logan je objasnio kako je došao do točke kada se osjećao ‘samopouzdano’ kao trudan muškarac, dok sada o tome podučava druge.

‘Shvatio sam da ne želim pomisao da se moram riješiti bebe dok se to događalo u mom tijelu; bio je to stvarno, stvarno čudan osjećaj. I nekako sam se povezao s tim, i rekao sam, “Nikada više neću dobiti ovu priliku”, da – kao queer par – imamo bebu koja je biološki naša. To je za mene stvarno posebno i na kraju je nešto jednostavno kliknulo.’

Nakon što je dugo osjećao “sram” i bio strog prema sebi, Logan je na kraju osjetio da može uživati u procesu, priznajući da se i on i Bailey – poznati po svojim kultnim TikTokovima i humoru – osjećaju “vrlo sretnim” i “ponosnim”.

Nažalost, par je bio izložen transfobičnim komentarima na internetu otkako su objavili svoje uzbudljive vijesti, što Logana nije iznenadilo.

Priznajući da muškarcu nije ‘uobičajena svakodnevica’ zatrudnjeti, kazao je kako će na društvenim mrežama uvijek biti ‘ratnika tipkovnica’ koji mu vjerojatno ne bi govorili u lice ono što tipkaju.

“Ja sam trans trudnica i postojim. Bez obzira što tko kaže. Mi smo pravi živi ljudi. I na kraju dana, ja sam trans osoba, trudan sam i postojim. Bez obzira što tko kaže, ja sam doslovno živi dokaz.’

Izvor: Metro

Komentari