Tko će postati najljepša na Kvarneru?

474
miss pgž

U Marini Mitan 18. lipnja bit će izabrana Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske za Miss svijeta 2024 pod generalnim pokroviteljstvom JO-DA nekretnina.

“U godini u kojoj se obilježava 145 godina turizma i niz obljetnica vezanih uz turizam do kraja lipnja TZ Grada Novi Vinodolski će organizirati brojna događanja. Jedno od njih je i izbor za Miss Primorsko-goranske županije koji će se održati u lijepoj Mitan Marini”, kaže Iva Bruketa, organizator ovog županijskog izbora ljepote.

Deset lijepih djevojaka, koje konkuriraju za titulu Miss PGŽ 2023. pokušat će izboriti pobjedu i svoje mjesto u finalu Miss Hrvatske sljedeće godine. Kandidatkinje će nositi kreacije OrMar haljine, vjenčanice Kalisi i MIAU Couture a uljepšavati će ih frizerski salon Chic by Mimi, My Way i IBEAUTY Studio. Program će voditi Davir Garić a nastupiti će Martina Majerle i DJ Tomy.

miss pgž

Izbor se održava pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, Grada Novi Vinodolski, Turističke zajednice Novi Vinodolski, TZ Crikvenice, Grada Kraljevica, Turističke zajednica Grada Kraljevice Grada Bakra te Turističke zajednica Grada Bakra.

Kome će aktualna Miss PGŽ Lana Krnić predati lijepu tijaru Infinity designa ostaje nam vidjeti za nekoliko dana.

Komentari