Sutra u tenisicama na posao!

369

U sklopu kampanje Rijeka u kretanju, Grada Rijeke, sutra u petak 18. rujna održat će se akcija “Na posao u tenisicama” kojom su svi građani pozvani da na taj jedan dan službenu obuću zamijene onom najudobnijom – sportskom, odnosno tenisicama, i tako stave naglasak na kretanje i aktivan život.

Vrijeme je da odbacimo štikle, salonke, mokasine, japanke (ako ih još nosite) i ponosno obučemo tenisice! Sutra od vas očekujemo da na posao dođete u tenisicama, a onda uslikate, sebe, ekipu kako god, i šaljete fotografije u inbox službene Facebook stranice Rijeka u kretanju!

Na posao u tenisicama 3

Subota, 19. rujna rezervirana je za centralni event, četvrti, već tradicionalni Art Molo longo. Veliki odaziv izlagača i posjetitelja prošlih godina bili su dovoljan razlog za nastavljanje tradicije, a u subotu ćemo se na lukobranu družiti od 10:00 do 18:00 sati. Ove godine, ovaj jedinstveni sajam umjetnosti u kretanju ugostit će više od pedeset umjetnika i kreativaca koji će samostalno urediti svoj dio najljepše morske šetnice i pokazati umjetničke radove i rukotvorine.

Na posao u tenisicama - gradonačelnik Vojko Obersnel
Na posao u tenisicama – gradonačelnik Vojko Obersnel

Nadolazeći sunčani vikend provedite aktivno i pridružite se ove subote još jednom Art Molo longu koji će na jedinstven način spojiti kulturu, umjetnost i fizičku aktivnost.

Aktivna službena Facebook stranica
Službeni event Art Molo longo 2015

Komentari