Sunčana strana Alpi nudi pravi proljetni užitak

326

Kako vam zvuči kombinacija južnjačkog šarma i višemetarskog snijega? Upravo to nudi veliki skijaški resort Nassfeld, u kojem je užitak skijanja pod proljetnim suncem dvostruko zabavan. Naime, ova popularna destinacija može se pohvaliti najvećim brojem sunčanih sati na cijelom području Alpi, zahvaljujući čemu postaje prava sunčana terasa od 18. ožujka do 17. travnja, a cijelo to vrijeme nudi zanimljiva događanja u kojima mogu uživati i oni nešto manje spretni na skijama.

NassfeldKärnten

Nassfeld nudi čak 110 kilometara dobro održavanih staza, koje raznolikošću programa i prostornošću oduševljavaju i najzahtjevnije. Za one druge tu su udobne stolice i širok izbor pića koja mogu uživati upijajući toplinu sunčevih zraka. Resort na austrijsko-talijanskoj granici upravo je za njih okupio brojne tematske barove: brojka lounge prostora, stolica i ležaljki za chill out premašuje 1000, a kako bi se privuklo različite tipove gostiju, postoji niz posebno atraktivnih i obiteljskih blagdanskih paketa.

Uz piće tu je i iće: nema blagdana bez kulinarskog uživanja, a ako ste uz to i ljubitelj aktivnog odmora, svakako ste nakon cjelodnevnih aktivnosti gladni i željni kušanja raznih specijaliteta. Niz chefova brine se da budete potpuno zadovoljni!

NassfeldKärnten

Kraj zime u Nassfeldu obilježava čitav niz kreativnih, jedinstvenih događanja: od vinskih partyja preko turnira u skijanju i glfu sve do pravog pravcatog metal festivala!

Zamislite situaciju: uživate u snijegu, ispijate fina austrijska vina, a za glazbeni ugođaj brinu kul DJ-i. Trebate nešto žešće? od 27. ožjka do 2. travnja planine će tresti drugo po redu izdan je Full Metal Mountain festival, koji planira okupiti 3000 fanova metal glazbe i poznate bendove iz brojnih zemalja. Najbučniji europski zimski festival unikatan je spoj žestoke zabave i uživanja na snijegu.

Nassfeld Ski & Family 2013-03-05

Za one koji pak žele malo drugačiji tip zabave i opušteniji oproštaj od zime, 17. travnja održava se Nassfeld Ski & Golf Trophy sa skijaškim utrkama ujutro i golf turnirom tijekom popodneva.

Misli se i na one najmlađe: diljem resorta nalaze se tajna mjesta koja kriju uskršnja jaja, koja treba naći od 9. do 15. travnja, a oni najbolji bit će lijepo nagrađeni.

Komentari