Story Hall of Fame – najveće domaće i regionalne zvijezde na 10. obljetnici najglamuroznijeg društvenog događaja i proslavi 21. rođendana brenda Story

327
let 3

Let 3, Tereza Kesovija, Matija Cvek, Feminnem, Zrinka Cvitešić, Marijana Batinić, Marko Tolja, Ella Dvornik-Pearce, Robert Sever, Marco Cuccurin te zvijezde iz regije Božo Vrećo, Neda Ukraden, Seka Aleksić, Aco Pejović, Milan Marić, kao i brojni influenceri te druge poznate osobe iz estradnog miljea i društvenog života, zablistale su na najglamuroznijem događanju u Hrvatskoj održanom sinoć u Mozaik Event Centru (HoB) u Zagrebu.

Uz dodjelu priznanja najvećim glazbenim, kulturnim i glumačkim te estradno-medijskim ostvarenjima u Hrvatskoj i regiji, Story je proslavio i 21 godinu izlaženja magazina te razvoja brenda na brojnim platformama.

Dare to enter the new dimension! Upravo pod tim motom i u jubilarnom ruhu održao se ovogodišnji L’Adria Story Hall of Fame u okviru kojeg su nagrade dodijeljene u 20 kategorija. Svečanu dodjelu nagrada režirala je Arija Rizvić.

 1. Zvijezde godine: Let 3
 2. Glazbenik godine: Matija Cvek
 3. Glazbenice godine: Feminnem
 4. Regionalna zvijezda: Aco Pejović
 5. Ikona stila: Božo Vrećo
 6. Najbolji modni stil: Borna Kotromanić
 7. Najčitanija zvijezda Story.hr: Maja Šuput
 8. Najbolja influencerica: Paula Sikirić
 9. Najbolja naslovnica: Bruno Petković i Iva Šarić
 10. Najbolji TV show: „Ples sa zvijezdama“, NOVA TV
 11. Najbolje TV lice: Marijana Batinić, „“Život na vagi“, RTL
 12. Najbolja street style zvijezda: Ivana Mišković
 13. Dizajner godine: Robert Sever
 14. Najbolji glumac: Milan Marić
 15. Najbolja glumica: Zrinka Cvitešić
 16. Shooting star: Lovro Juraga
 17. Najbolja predstava: Lepa Brena Project
 18. DIVA: Seka Aleksić
 19. Nagrada za životno djelo: Tereza Kesovija
 20. Storyjevo srce: Sabina Glasovac

božo vrećo

Savršeno se uklopivši u novu dimenziju događaja, Story Hall of Fame je vodila Ida Prester, a nakon svečanih trenutaka dodjele nagrada, uslijedio je glamurozan party na kojem su zapjevali dobitnici ovogodišnjih nagrada i druge glazbene zvijezde.

Story Hall of Fame recept za sjajan party je miks glazbenika s velikim estradnim stažem i novih nada. Na pozornici su se izmjenjivali glazbenici svih generacija, od Sanje, Zeca i Marinka s najvećim hitovima grupe Novi fosili, preko grupe Feminnem, Matije Cveka i dobitnika Porina za najboljeg novog izvođača – Marka Bošnjaka, a pridružili su im se i pobjednici showa Zvijezde pjevaju, Vjeko Ključarić i Lovro Juraga koji su posebno emotivnu izvedbu posvetili Massimu. Atmosferu je izvedbom Simply the Best u čast Tine Turner, užarila Neda Ukraden, a izvedbom hita iz poznatog filma Toma sve je digao na noge dobitnik nagrade za regionalnu zvijezdu – Aco Pejović.

Tereza Kesovija

Nova dimenzija, futuristički svjetovi, umjetna inteligencija, svijet avatara i pogled u dubinu beskrajnog svemira – samo su neki od motiva koji su obilježili 10. izdanje ovog najvećeg godišnjeg društvenog događaja. Najduži red carpet ispunjen najljepšim toaletama i pomno biranim stajlinzima, jednom godišnje u Hrvatsku donosi dašak glamura i blještavila kakav se i na svjetskoj razini događa samo na najpoznatijim i najvećim društvenim događajima.

Zrinka Cvitešić Feminnem

Autor photo: Story / Story.hr

Komentari