Startasice se ponovo našle u američkom magazinu Vogue

420

U novom broju modne biblije Vogue našao se ponovo i jedan model hrvatskog branda Startas i to Sailor model, koji je preporučen u sklopu članka o najboljoj odjevnoj kombinaciji za opušteni izlazak povodom američkog Dana nezavisnosti. U članku “Fourth of July and Chill: The Best BBQ-Ready Looks, Right Here” Victoria Ontman savjetuje djevojkama kako se urediti za spomenuti dan.

Preporučene su i Brock Collection Wright rasparane traperice, mačkaste Kohl & Kaftans naočale, Yuliya Magdych Gzhel top spuštenih ramena te zgodna torbica. Uza njih, Startasice su po Victoriji savršen izbor za ovu kombinaciju.

bbq vogue startas

Startasice su brand Borova, koji ih proizvodi u istoj vukovarskoj tvornici još od 1976. Naravno, uslijed ratnih i ostalih okolnosti jedno je vrijeme došlo do zastoja proizvodnje, a brand se konačno vratio na modne radare 2008. i odonda bilježi stalni rast. Od 2014. dostupan je na europskom tržištu, osvježen idejama dizajnerice Ive Ćurković, a od svibnja prošle godine i ženske i muške proljetno/ljetne kolekcije dostupne su i na američkom tržištu.

Komentari