Stajlinzi za savršen vikend

1041

Sunce je napokon zasjalo i zato će mnogi od vas požuriti na plažu; sezona kupanja i sunčanja je otvorena. Ipak, nadam se da postoje oni koji će vikend provesti na nekom drukčijem mjestu, u prirodi, na pikniku ili kampirajući… I na tim se mjestima mogu isfurati trendy stajlinzi, pa zašto se ne bismo potrudili izgledati stajliš!

Odlučite li se za jedrenje ili pak provedete vrijeme na barci, tamnoplavi šorc, prugasti top, espadrile i platnena torba su neizostavni. Stajling upotpunite zlatnim nakitom, sunčanim naočalama poput onih koje je nosila Jackie O. i uživajte u šumu valova i morskom plavetnilu…

Piknik je super izbor za provesti vikend u ugodnom društvu. Florealni uzorci, žive boje, cekeri, marame za kosu… učiniti će vas pravom šumskom princezom!

Idete li na plažu obucite kaftan i jednodjelni retro kupaći kostim, ove sezone jako in. Glavu zaštitite šeširom velikog oboda… i ne zaboravite ponijeti kremu s visokim zaštitnim faktorom. In je imati zdravu i nepreplanulu put!

Za kampiranje je važno biti udobno odjeven, no to ne znači da trebate izgledati obično, naprotiv, odjenite kariranu oversize košulju, platnene chinos hlače ili šorc. Ruksak na leđa, cvijet u kosi… i spremni ste za avanturu!

Ljubi vas
Sweetie Ines

Komentari