Snježna bajka – Bobbyjeva pustolovina za najmlađe na bijelim padinama Obertauerna!

34

Za razliku od odraslih, djeca mogu naučiti skijati i boardati brzo i kroz igru. Atraktivan paket aranžman Bobbyjeva pustolovina na bijelim padinama Obertauerna, najpopularnijeg skijališta pokrajine Salzburg, omogućuje podmlatku u zimskim sportovima uspješno učenje skijanja i boardanja u skladu s njihovim uzrastom − a sve po povoljnim uvjetima idealnima za obitelji.

Predivne staze oko Obertauerna mâme na beskrajno uživanje u skijanju. Dionice koje su osobito prikladne za djecu spojene su u dva različita „dječja kruga po Turama” prilagođena vještini i kondiciji djece i mladih. Postavljeni su tako da ih mali skijaši mogu proći i sami, bez roditelja i učitelja skijanja.

Bijeli snježni zec Bobby maskota je mladih skijaša, po njemu je i nazvan dječji skijaški program. Bobbyjeva pustolovina na snijegu za djecu mlađu od šest godina dostupna je po cijeni od 225 eura po djetetu. Paket uključuje tečaj skijanja u pet cjelodnevnih termina odnosno tečaj snowboardanja u pet poludnevnih termina, skijašku iskaznicu za vrijeme trajanja tečaja, najam opreme za šest dana, smještaj djeteta u sobi roditelja s istom razinom usluge te transfer od zračne luke Salzburg i do nje. Djeca mogu sudjelovati i u dječjem programu, a po želji je moguće individualno dogovoriti i čuvanje djece u podnevnim satima.

Aranžman za djecu između šest i 15 godina stoji 305 eura po djetetu. Usluga tečajeva i najma opreme dostupna je pod isti uvjetima kao i kod najmlađih, a za transfer od Salzburga do Obertauerna i natrag omogućen je popust od 15 posto po djetetu. Umjesto smještaja u sobi roditelja, pružatelji usluga u okviru programa Bobby nude povoljan smještaj za djecu ove dobi.

Paket Bobbyjeva pustolovina na snijegu dostupan je u tjednima između 12.  siječnja i 2. veljače 2019. kao i od 6. do 13. travnja 2019., a rezervira se najviše sedam dana prije termina dolaska; tečajevi skijanja i snowboardanja počinju uvijek nedjeljom ili ponedjeljkom. Na www.obertauern.com možete pronaći pružatelje smještaja koji sudjeluju u programu Bobby.

Sve škole skijanja imaju vlastite terene za vježbu na kojima djeca, u skladu sa svojim uzrastom, kroz igru počinju učiti skijanje i snowboardanje. U ponudi su razni objekti kao što su čarobni tepisi ili staza za mini skidoo, koju posjeduje jedna od škola skijanja. Na kraju škole skijanja ili snowboardanja djeca mogu sudjelovati u utrci i pokazati što su naučila.

Ponuda za obitelji uključuje i područja rezervirana za djecu kao što je obiteljski skijaški park Medo Bibo te usluge boravka i čuvanja djece, koje obiteljima omogućuju opušten sportski odmor u Obertauernu. Jedinstvena je i skijaška kuća strave, jeziva, tamna pećina kroz koju se može proći na skijama.

Dječji iglu još je jedna atrakcija za male posjetitelje. Po prvi puta se tijekom zime 2018./2019. u izabranim hotelima mogu besplatno testirati CYBEX dječja kolica s prikladnom opremom za snijeg. Za testiranje su idealne zimske pješačke staze oko Obertauerna.

Za obitelji, dodatna je prednost položaj Obertauerna. Budući da je od smještajnih kapaciteta do vučnica tek nekoliko zamašaja, nije potrebno voziti se autobusom za skijaše, niti daleko pješačiti s teškom opremom. Obitelji s djecom cijene prednosti koje donosi zajamčeni „Ski in – Ski out”.

 

Komentari