Slovenski halteri za muškarce postali pravi hit

1788

Svi muškarci znaju ovu priču: srede se, obuku košulju i izgledaju dobro, no kasnije tu istu košulju stalno moraju popravljati i vraćati u hlače. Ma, naravno da vam je poznata situacija! E, tu u priču ulazi S-Holder, novi proizvod slovenske kompanije NV Holders, koja je poznata po ranijem T-Holder držaču za košulje.

Nova verzija držača, koji izgledom podsjeća na ženske haltere, već je u kampanji na Kickstarteru umjesto planiranih 5000 dolara već premašila 50 000 dolara!

U tome im je svakako pomogla i viralnost videa o držačima, koji je postavljen na nekoliko velikih stranica i dosegao višemilijunsku gledanost.

Držač ima podesive elastične trake za bilo koju duljinu košulje i može se pored crne naručiti u bež i tamnoplavoj boji. Najveća je pomama iz SAD-a, nakon čega slijede Kanada, Meksiko i Europa (među kojima ima i dvadesetak Hrvata). Isporuka prvih narudžbi kreće u svibnju.

Iza svega stoji 21-godišnji Slovenac Nik Vene, koji je smislio držače nakon što se susreo s problem izlaženja košulje iz hlača pri svakom jačem pokretu. Shvatio je da na tržištu nema ničeg primjenjivog u takvom slučaju, pa je odlučio sam napraviti rješenje. Ljetos je krenuo s kampanjom kako bi stekao kapital, a sada ima novu, poboljšanu verziju držača i ponovo vrlo uspješno skuplja sredstva putem platforme Kickstarter. Nema namjeru stati, već ide dalje sa svojim timom i priprema nove proizvode…

Komentari