Robert Sever donosi novu kampanju za kolekciju Manifesto kojom najavljuje veliku samostalnu reviju

524
manifesto kampanja

Najdugovječniji hrvatski modni brand Robert Sever predstavlja novu vizualnu kampanju za kolekciju Manifesto kao najavu velike samostalne revije koja će se održati 28. rujna u zagrebačkom Mozaik centru.

Kolekcija za jesen zimu sastoji se od 60 total lookova te je raskošna i bogata zbirka ideja koje su, i ovoga puta, u službi slavljenja žena, ženske ljepote i služe za osnaživanje žena i njihovih osobnosti. Vizualna priča referira se na brojne glazbene utjecaje koje su inspiracija dizajneru i koji su kostur ove kolekcije. Cijela ideja je upravo u sinkroniziranju tema kao što su rock, punk, glam rock, new wave, hippy chic, grunge – te ženske glazbene predstavnice kao muze koje stoje iza ove priče.

Vrlo snažna i referentna kolekcija vodi na vizualno putovanje kroz bogat kolorit, mješavinu uzoraka koji su uvijek romantični i ženstveni i s blagim koketiranjem s etno i retro elementima. Bogatstvo daju i kombinacije koje su nastale recikliranjem jeansa po kojem je brand poznat, sve od raskošnih materijala koji su svedeni na vrlo nosive i suvremene komade. Kao i uvijek brand pokazuje total lookove koji su upotpunjeni ručno rađenim nakitom i pripadajućim detaljima. Kampanja s 30 novih vizuala slavi individualnost, autentičnost i snagu svakog izabranog modela.

“Ovog puta želio sam ispred svog objektiva uhvatiti posebnost lica predivnih osoba koje su mi bila savršeni izbor za ovu priču. Njihova moć je upravo u različitosti, i izgleda i karaktera, a opet svi imaju tu zajedničku crtu sofisticiranosti. Cijela ideja je bila stvoriti priču na kojoj će emanirati teme kojima se bavim kroz samu kolekciju odjeće; utjecaj rock glazbe, nomadski putnici, romska estetika, viktorijana, folklor sjevera, rock zvijezde, punk umjetnost. Sve to kroz prizmu predivne nosive suvremene odjeće.”, otkriva o novoj kolekciji dizajner Robert Sever.

Cijela kolekcija je proizvedena u Hrvatskoj i sastoji se od unikatnih dizajnerskih komada.

Fotografija – Robert Sever

Produkcija – Slobodan Velicki

Kosa – Kuća četki

Make up – Sabina Šarić Novak i Monika Špoljar za Jane Iredale

Modeli – Laura Bračun, Domagoj Štimac, Mia Puh, Tomislav Drapela, Magdalena Koprek, Mia Uzelac

Asistentica – Katarina Galović

manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja manifesto kampanja

Komentari