Rijeka psihologije završila odličnim rezultatima!

57

rijeka-psihologije
Ovogodišnja Rijeka psihologije, manifestacija koja se održala u okviru Tjedna psihologije u Hrvatskoj bila je vrlo bogatog sadržaja i završila je s najboljim rezultatima dosada.

Manifestacija je obuhvatila je 63 aktivnosti, pri čemu je u samom Tjednu psihologije provedeno njih 56. Preostalih 7 namijenjeno je studentima te će biti održane naknadno.

Kao i svake godine Rijeka psihologije imala je i humanitarni karakter te je prikupljeno ukupno 7992 kune, koje su uručene ravnateljici Dječjeg vrtića Rijeka Gordani Rena, a namijenjene su nabavi specijalizirane opreme za djecu s motoričkim oštećenjima. To je najveći humanitarni iznos dosad prikupljen.

Manifestaciju na koju je ulaz bio besplatan posjetilo je ukupno 2197 ljudi, tristo više nego lani, a u provedbi aktivnosti sudjelovalo je 53 diplomiranih psihologa, 8 studenata i 6 stručnjaka iz drugih područja. Rad sviju bio je isključivo volonterski, a samo su studenti odradili ukupno 460 sati volontiranja.

Marljiv rad i predanost rezultirali su izvrsnim rezultatima i dali izvrstan uvod i veliki izazov za četvrtu Rijeku psihologije!

Komentari