Festival na tajnoj lokaciji, kojeg organizira Escape community, sastoji se od šestodnevnog bijega na skrivenu uvalu i uživanje u netaknutoj prirodi najmirisnijeg otoka Hvara.

Aktivni odmor sastoji se od kampiranja u prirodi pod okriljem glazbene podloge, koja uključuje DJ-eve, harmoniku i didžeridu. Osim ambijentalnih zvukova, uz ispunjujuće izlaske sunca, bogati program uključuje i raznorazne kreativne radionice uz pomoć kojih se možete ponovo povezati s prirodom, ljudima, svojim sebstvom… Već sad zvuči savršeno, zar ne ?

Escape community namijenjen je svim ljubiteljima aktivnog odmora, od studenata i mladih roditelja s djecom do umirovljenih umjetnika i direktora, ali i svima onima koji žele “pokrpati” rupe od svakodnevnog stresa ili se usredotočiti na duhovni život. Zanima li vas alternativna medicina ili želite naučiti nešto novo o drevnim ritualima, Hvar je pravo mjesto za vas. U programu Community festivala je i healing koji se sastoji od vježbi koje vraćaju izgubljenu ravnotežu tijela i uma ili je “bildaju” uz meditacije i life coaching, piše Punkufer.

Za bijeg od civilizacije možete se prijaviti na njihovoj web stranici i birati između dva termina u srpnju i kolovozu.