Punčke imaju novu pjesmu i spot

235

Punčke

“Ocean” je pjesma u kojoj Punčke još jednom pokazuju da su ove djevojke odlične u onome što rade. Žestoki zvuk, moćna kombinacija gitare, bassa i bubnja, koje potpisuju Lucija, Anja i Ruby, te iskreni upečatljivi tekstovi ono su što je Punčke stavilo pod povećalo regije od samih početka.

Radnja pratećeg spota paralelno prikazuje dvije priče. Prva se odnosi na emocije koje izvođač proživljava u trenutku izlaska pred publiku i način na koji ih publika može uvjetovati svojim ponašanjem, dok druga prikazuje razvoj odnosa izvođača i publike.

Sve je ovo uvod u vrlo aktivno razdoblje za Punčke. Trojka će se posvetiti radu na novom albumu, ali je spremna i za koncertne pohode, među kojima će se naći i par velikih svirki, poput Tuluma u dvorani Zrinjevac u Osijeku 28. ožujka, kada nastupaju uz Brkove i Dječake, te samostalni koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu 18. travnja. Biti će to njihov do sad najveći solo koncert, kojim će stavit točku na izuzetno uspješan album “Sunčano s povremenom naoblakom” i najaviti novo izdanje benda.

Foto: Sanjin Kaštelan

Komentari