Prvi film koji će se snimati u svemiru nemoguća je misija Toma Cruisea i Elona Muska!

19

Da, mediji tvrde da Tom Cruise i Elon Musk pripremaju prvi film koji će se snimati, u svemiru! Za njih ništa nije nemoguće…

Prema informacijama, Tom Cruise, SpaceX i NASA udružili su se na projektu snimanja filma u svemiru. Takav se projekt trenutačno čini kao nemoguća misija, no film ne bi bio dio tog poznatog i popularnog serijala te bi se vjerojatno snimao unutar svemirske kapsule SpaceX-a Crew Dragon.

Sigurno će proći još dosta vremena dok ta ideja krene u realizaciju, ali ideja zaista ne zvuči loše. Trenutačno nema više detalja, no brojni mediji koji su prenijeli tu vijest naglašavaju da, ako bi netko zaista mogao i htio sudjelovati u takvoj misiji, to je sigurno Tom Cruise, koji se pri snimanju dosadašnjih filmova iskazao svojim kaskaderskim vještinama, snimajući riskantne i opasne scene u kojima je jednom prigodom čak i slomio gležanj.

Cijeli film snimao bi se unutar male kapsule pa je za pretpostaviti da bi se u svemiru mogli snimiti samo jedan (kraći) dio filma, no i to bi bilo dovoljno da Tom Cruise zauvijek uđe u legendu Hollywooda. Mediji su kontaktirali sve tri strane koje bi trebale sudjelovati u tom projektu, no nitko iz NASA-e, SpaceX-a ni sa strane Cruisea nije odgovorio na njihove upite.

SpaceX Elona Muska krajem ovog mjeseca trebao bi odvesti dva NASA-ina astronauta na Međunarodnu svemirsku postaju koji će ujedno biti i prvi let Crew Dragona s ljudskom posadom. Nije strana informacija ni da Musk u budućnosti razmišlja i o svemirskom turizmu u kojem bi bogataši platili milijune dolara za let u Crew Dragonu oko Zemlje, a mogli bi platiti smještaj i na ISS-u.

Jedva čekamo da saznamo hoće li se realizirati ova pomalo luda ideja. Filmu snimanome u svemiru zaista je zagarantiran uspjeh! Hoće li Tom Cruise zaista letjeti po svemiru tek je da vidimo…

Komentari